Wigilie firmowe - Restauracja Paradis Opole
Wigilie firmowe to idealna okazja do podziękowania współpracownikom za wkład włożony w rozwój przedsiębiorstwa. Atmosfera zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia to doskonały moment do budowania zaufania i relacji wśród pracowników. Dobrym pomysłem jest również wyróżnienie najlepszych pracowników w trakcie wspólnego spotkania.
Restauracja Paradis przygotowała trzy propozycje, które doskonale sprawdzą się podczas wigilijnego spotkania firmowego.

Poznaj nasze propozycje menu na firmową kolację wigilijną
Menu wigilijne I
Przystawka 35 zł /os.
Wędzony łosoś z mascarpone i rukolą 50g/30g
Zupa 20 zł/os.
Barszcz z uszkami grzybowymi 250ml/6szt.
Danie główne 56 zł /os.
Udko kacze, mus z batatów, pieczone jabłko, buraczki
1szt./100g/50g/100g
Deser 19 zł/os.
Szarlotka na ciepło, gałka lodów waniliowych, bita śmietana 60g/50g/30ml
Napoje 10 zł /os.
(bez ograniczeń) Woda z cytryną
Menu wigilijne II
Przystawki 60 zł /os.
Śledź z cebulką w oleju 40g
Jajko na sosie tatarskim 30g
Tradycyjna sałatka jarzynowa 60g
Deska szynek polskich 50g
Galaretka z kury 80ml
Pierogi ruskie 2szt./os.
Zupa 20 zł/os.
Grzybowa z łazankami 250ml
Danie główne 45 zł /os.
Smażony na maśle filet z karpia, kapusta kiszona, ćwiartki ziemniaków
100g/80g/100g
Deser 15 zł/os.
Sernik karmelowy 80g
Napoje 10 zł /os.
(bez ograniczeń) Woda z cytryną
Menu wigilijne III
Przystawki 60 zł /os.
Vege gołąbki z kaszą jaglaną 1szt.
Pierogi z kapustą i grzybami 2szt
Ryba po grecku 70g/30g
Paszteciki z mięsem 1szt.
Śledź w śmietanie z jabłkiem 40g
Zupa 20 zł/os.
Barszcz czerwony
Krokiet z kapustą i grzybami 250ml/1szt.
Danie główne 50 zł /os.
Panierowana polędwica z dorsza, purée ziemniaczane, kapusta z grzybami
100g/100g/80g
Deser 15 zł/os.
Piernik z powidłami śliwkowymi oblany czekoladą 80g
Napoje 10 zł /os.
(bez ograniczeń)
Woda z cytryną
Wszystkich zainteresowanych ofertą Wigilii firmowych w Opolu zapraszamy do kontaktu.
Rezerwacje można dokonać telefonicznie 77 474 00 61 / 664 461 949 lub mailowo info@paradis.opole.pl.