Przyjęcia komunijne w Restauracji Paradis
Restauracja Paradis w Opolu to doskonałe miejsce na organizację przyjęcia komunijnego.
Tak piękna i ważna chwila jaką jest Pierwsza Komunia zasługuje na wyjątkową oprawę, którą zapewni stylowe wnętrze Restauracji Paradis. Smaczna kuchnia, profesjonalna obsługa sprawią, że przyjęcie nabierze charakteru niezapomnianej uroczystości spędzonej w gronie najbliższych osób.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą propozycją menu na przyjęcie komunijne 2023. Dodatkowo istnieje możliwość zamówienia w naszej restauracji pięknego tortu komunijnego.
Przedstawione menu ma charakter informacyjny.
Wstępna rezerwacja sali jest ważna do 2 tygodni od jej złożenia. Potwierdzeniem rezerwacji jest podpisanie umowy oraz wpłata zadatku w wysokości 500 zł.
Obiad 100zł/os.
- Rosół z makaronem
(mięsa 2 porcje na osobę)
- Rolada śląska wieprzowa
- Filet panierowany w płatkach kukurydzianych
- Kotlet schabowy
- Karkówka z rozmarynem, kurkami i cebulą
- Kluski
- Sos pieczeniowy
- Kapusta czerwona na ciepło
- Surówka z białej kapusty
- Buraczki
Obiad 105 zł/os.
- Rosół z makaronem
(mięsa 2 porcje na osobę)
- Rolada śląska wieprzowa
- Delikatny filet ze szpinakiem i mozzarellą
- Kotlet schabowy
- Pierś z indyka z warzywami
- Kotlet devolaille
- Kluski
- Ziemniaki gotowane z koprem
- Sos pieczeniowy
- Surówka z czerwonej kapusty
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Surówka z marchwi i jabłka
Deser 35 zł/os.
- Kawa, herbata w dzbankach (12zł/os)
- Mix ciast naszego wypieku 2 szt./os. (23zł/os)
* Ciasto własne – serwis 10 zł/os.
Lody firmowe 22 zł/os.
- 2 gałki lodów, owoce, bita śmietana
Zimna płyta 55 zł/os.
- Deska szynek polskich,
- Jajka na sosie tatarskim,
- Galaretki drobiowe,
- Tradycyjna sałatka jarzynowa,
- Rulony z szynki z musem chrzanowym,
- Pieczywo.
Zimna płyta 65 zł/os.
- Deska serów zagrodowych,
- Winogrona,
- Burrata, pomidory, oliwki, rukola,
- Tartaletki z twarogiem pieprzowym i salami,
- Melon miodowy z szynką parmeńską,
- Sałatka z selera naciowego z winogronami,
- Krakersy.
Kolacja 48 zł/os.
- Polędwica wieprzowa w wianku z wędzonego boczku na talarkach z ziemniaka, surówka z pora i jabłka.
Kolacja 75 zł/os.
- (1,5 szt. mięsa.os.)
- De volaille z serem i pieczarkami,
- Medalion z indyka z cukinia i gorgonzolą
- Rozmarynowe udko z kury,
- Pieczona karkówka o aromacie kminku
- Pieczone talarki z ziemniaków,
- Frytki,
- Surówka z pora i jabłka,
- Surówka z kapusty pekińskiej.
Kolacja 23 zł/os.
- Barszcz czerwony,
- krokiety z mięsem.
Kolacja 27 zł/os.
- Gulasz wieprzowy z papryką, pieczarkami, zacierką i pieczywem.
Napoje
- Według zużycia – ceny z karty
- Woda w dzbankach bez ograniczeń 12 zł/os.
- Sok i woda w dzbankach bez ograniczeń 18 zł/os.
- Sok i woda z dzbankach, cola, fanta, sprite bez ograniczeń 23 zł/os.
(napoje gazowane podawane w litrowych butelkach)
Informacje dodatkowe
- Dzieci 0 – 2 lat miejsce przy stole,
- Dzieci 2 – 7 lat 1/2 porcji, 1/2 ceny.